LA ZURICH MARATÓ DE BARCELONA MÉS MÀGICA

Información Prensa: COMMUNICATION DEPARTMENT RPM

  • La Zurich Marató Barcelona convida a viure una experiència única i màgica corrent pels carrers de la Ciutat Comtal.
  • Ahir es va fer la presentació de la prova, que se celebrarà el pròxim 15 de març, i es va desvelar la samarreta oficial.
  • Amb molt bon ritme de les inscripcions, la participació estrangera –un 50% dels inscrits el 2019- ja és molt elevadaa quatre mesos per la prova.

Barcelona, 22/11/2019-L’Hotel Crowne Plaza va acollir ahir la presentació oficial de la Zurich Marató Barcelona 2020 amb la presència de 200 persones, entre públic i autoritats.

Amb el claim ‘A MagicExperience’ serà l’edició número 42 de la prova barcelonina (un número mític al tractar-se d’una marató), que tindrà lloc el proper 15 de març del 2020. Aquesta MagicExperiencepretén oferir a tots els atletes una experiència única corrent pels carrers de la Ciutat Comtal.

David Escudé, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, va iniciar els parlaments i va dir sentir-se especialment satisfet “amb l’augment de la participació femenina”. Per la serva part, Cristian Llorens, director de la Zurich Marató Barcelona, va destacar l’esforç que es fa des de l’organització a nivell de serveis al corredor perquè tots els atletes visquin lamillor experiència possible.Així mateix, va fer una menció especial a l’elevada participació estrangera que va representar el 50% dels inscrits en la passada edició. Finalment, Juan Porcar, CEO de RPM-MKTG, va recordar que “fa 42 anys que RPM i l’Ajuntament de Barcelona treballen junts” i també va reviure el moment que l’empresa barcelonina va assumir l’organització de la Marató després que aquesta no s’hagués

celebrat el 2005. Així mateix, es va desvelar la samarreta oficial de la prova on destaca el circuit estampat, amb l’ajuda d’un mag que la va fer aparèixer.

L’escenari de la presentació es va traslladar després a la Font Màgica de Montjuïc per donar la sortida del primer entrenament oficial de la Zurich Marató Barcelona. I,de forma simultània, es va poder veure projectat a la cúpula del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) el logo de la Zurich Marató Barcelona.Un moment per recordar. Els 300 participants de l’entrenament van tenir el privilegide passar per dins del MNAC i,amb polseres de colors i globus que s’il·luminaven, van fer encara més màgica la muntanya de Montjuïc mentre corrien. Fou la cirereta del pastís a una jornada 100% atlètica i barcelonina.

Inscripcions a ritme de rècord

El proper 15 de març de 2020 Barcelona pot viure una marató històrica. I és que el ritme de les inscripcions és notablement més elevat que el de la passada edició, amb unincrement del27% respecte a hores d’ara fa just un any. A més, també és força superior al de la marató de 2016, rècord històric de participació quan es van superar els 20.300 dorsals. A hores d’ara s’han inscrit gairebé 1.000 atletes més que l’any del rècord.

Un circuit dissenyat per ‘volar’ sobre Barcelona

L’aposta de l’organització per un circuit més ràpid ha estat un dels factors principals que explica aquest bon ritme en les inscripcions de la cursa. Un recorregut dissenyat per volar, fruit de les millores efectuades en alguns dels trams més conflictius, va entusiasmar els participants de l’última edició per la seva rapidesa. El nou traçat rebaixa el percentatge de desnivell positiu en un 20% i suavitza els girs més complicats, sense perdre la bellesa d’un circuit monumental que voreja edificis tan

crowdfunding a Migranodearena a favor de l’organització escollida

emblemàtics com la Casa Batlló, la Pedrera, Sagrada Família o el Camp Nou. La marca d’Alemu Bekele (2h06’04 «) el 2019, rebaixant en més d’un minut el rècord de la cursa, i el de KuftuTahir amb 2h24’44», entre les dones, deixen palesa la rapidesa d’aquest circuit. L’organització està treballant per aconseguir una marca de 02:05 en l’edició de 2020.

L’Expo Sports evoluciona

Un any més l’Expo Sports s’unirà a marques i esportistes a Barcelona. L’Expo Sports 2020, coincidint amb la setmana de l’esport i de la Zurich Marató Barcelona, ​​se celebrarà els dies 13 i 14 de març comptant amb marques de referència del sector del running, triatló, trailrunning, nutrició esportiva i salut.

El 2019 es van donar cita més de 100 marques i durant els dos dies de fira van acudir-hi més de 45.000 visitants per descobrir les novetats en el mercat, provar productes i assistir a xerrades sobre entrenament, nutrició i esport. Amb aquesta nova visió experiencial, l’organització espera superar les xifres d’expositors i visitants d’edicions anteriors.

Per a aquesta edició es crearà una nova distribució de passadissos i estands, amb l’objectiu d’afavorir la circulació de visitants i donar major visibilitat a les marques.

100 reptes solidaris i 100.000 euros!

Aquest any, la Zurich Marató de Barcelona s’ha proposat un objectiu: 100 reptes solidaris i 100.000 € recaptats a favor d’organitzacions socials. Per donar suport a una causa social es pot fer a través de la plataforma de crowdfunding solidari migranodearena.org.

Es tracta d’afegir un repte solidari a l’esportiu i donar suport a l’organització social que l’atleta desitgi. Pots donar suport a la causa que més t’interessi: salut i investigació mèdica, exclusió social, cooperació internacional, infància, medi ambient, etc. Per aconseguir un dels 100 dorsals solidaris gratuïts disponibles cal recaptar fons a través d’una campanya de crowdfunding a Migranodearena a favor de l’organització escollida.

Per aconseguir el dorsal solidari cal escriure un correu electrònic a info@migranodearena.org.

Deja una respuesta